Are doi ani, dar fumează 40 de țigări pe zi: "O ia razna dacă nu îi dăm"

+2 click pentru
galerie

Copil de doi ani care fumeaza © captura video

Un băiețel, în vârstă de doi ani, este un fumător înrăit la o vârstă atât de fragedă. Părinții i-au alimentat acest obicei nociv și spun că nu au cum să îl oprească pentru că deja a devenit dependent.

Rapi Ananda Pamungkas, din Indonezia, a început să fumeze după ce pufăia din chiștoacele aruncate de mama sa pe jos. Băiețelul a început apoi să fumeze două pachete pe zi, cerșind țigări oamenilor care treceau pe stradă, dar și mama sa avea grijă să nu îi lipsească niciodată. Mama lui Rapi, în vârstă de 35 de ani, a ajuns acum să îi cumpere fiului său minor pachetele de țigări în fiecare zi. "Fiul meu fumează în timp ce bea cafea și mănâncă prăjituri. Dacă nu îi dau țigări, o ia razna, nu știu ce să-i fac. Dacă nu fumează, plânge și nu poate să doarmă. Este destul de costisitor, dar trebuie să îi cumpărăm 40 de țigări pe zi. ", a spus mama băiețulului, potrivit Mirror.co.uk.

Tatăl lui Rapi, fumător și el, spune că nu știe cum a ajuns fiul ei să aibă acest obicei. În Indonezia, din ce în ce mai mulți copii ajung fumători la vârste fragede. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro