Asta da ultimă dorință! Un fost primar a fost îngropat la volanul mașinii preferate / FOTO

Asta da ultimă dorință! Un fost primar a fost îngropat la volanul mașinii preferate © sowetanlive.co.za

Atunci când vine vorba de moarte, fiecare dintre noi avem priorități diferite. Cam toată lumea, atunci când trebuie să se confrunte cu această realitate, face o pauză și se gândește la cum ar vrea să arate felul în care vor fi conduși pe ultimul drum. Dar dacă pentru mulți acest lucru se rezumă la o dilemă precum „incinerare sau înmormântare clasică?”, pentru un fost primar din Africa ultima dorință a fost una de natură ceva mai... materială.

Tshekedi Pitso, un politician din Africa de Sud, a avut o singură mare iubire cât a trăit. Nu, nu este vorba despre vreo doamnă care l-a cucerit, ci despre o mașină fabricată în 1980 - preferata lui. Tocmai de aceea, ultima lui dorință a fost una ceva mai atipică: și-a dorit să fie înmormântat la volanul autoturismului.

Politician din Africa, înmormântat la volanul mașinii

Autoturismul, un Mercedes-Benz E500 din 1980, a fost atât de important pentru Pitso, un fost primar din provincia Eastern Cape, încât a devenit și locul unde își va dormi somnul de veci, scrie presa internațională. 

La funeraliile politicianului nu a participat multă lume, însă acestea au reușit să stârnească mult interes fix prin felul în care Pitso a fost înmormântat, după propriile dorințe, bineînțeles.

Mașina și-a cumpărat-o acum doi ani, special pentru a fi folosită drept sicriu. Atunci când s-a prezentat cu autoturismul în fața familiei, oamenii au fost șocați și le-a venit greu să înțeleagă dorința bărbatului. Însă, într-un final s-au conformat și au decis să îi respecte dorința.

Fostul primar, membru al Mișcării Democratice Unite (UDM), a murit săptămâna trecută. Avea 72 de ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro