Atac armat într-un mall din Filipine. Zeci de oameni, ţinuţi ostatici / VIDEO

Atac armat într-un mall din Filipine © Arhiva

A fost alertă de securitate într-un oraş din Filipne, după ce un bărbat înarmat a luat mai mulţi ostatici. Incidentul se petrece la doar 100 de kilometri de capitala Manila.

Teroare a început în urmă cu cinci ore. Tot de atunci peste 30 de oameni sunt ţinuţi ostatici, iar cel puţin o persoană a fost rănită.

Bărbatul înarmat este un fost paznic al complexului comercial în care a dat atacul. Omul a recurs la acest gest extrem din cauza faptului că a fost dat afară. De supărare a declanşat alarma la scurt timp după deschiderea centrului comercial.

Omul s-a înarmat cu un pistol şi înainte de a intra în mall a încercat să îşi convingă şi colegii de la fostul loc de muncă să i se alăture, insă în zadar.

De unul singur, supărat, dar şi cu mult curaj, omul a intrat în centrul comercial şi a început să tragă câteva focuri de armă la întâmplare.

Din informaţiile deţinute până acum, atacatorul a rănit o persoană şi a luat ostatici alţi 30 de oameni. De asemenea, bărbatul ameninţă că pe lângă arma pe care nu îi este frică să o folosească, mai are asupra sa şi o grenadă.

Momentele groazei au fost făcute publice de clienţii mall-ului, imediat după atac.

În aceste momente o echipă de negocieri ai poliţiei locale discută cu atacatorul pentru a renunţa la planul său.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro