UPDATE / Peste 49 de morţi în urma unui atac armat la două moschei din Noua Zeelandă! Totul a fost transmis live

Peste 27 de morţi în urma unui atac armat la două moschei din Noua Zeelandă! Totul a fost transmis live. VIDEO © captură video

UPDATE : 49 de persoane au murit, iar alte 20, printre care şi copii, au fost grav rănite, în atacul armat de la cele două moschei din Noua Zeelandă. 

Ştire iniţială

Cel puţin 27 de oameni şi-au pierdut viaţa în urma unui atac armat la două moschei din Noua Zeelandă. Ucigaşul, un bărbat de 28 de ani, a transmis totul live pe internet.

Brenton Tarrant a intrat în moscheea Al Noor în jurul orei 13:30, ora locală şi a tras peste 100 de gloanţe, luând viaţa a mai mult de 27 de persoane. Alţi oameni care se aflau în moschee au fost răniţi, dar numărul total al victimelor este încă necunoscut.

Atacatorul avea asupra lui 6 arme, dintre care o puşcă semi-automată. Arsenalul acestuia era însemnat cu numele criminalilor în serie, dar şi cu locaţiile tragediilor, potrivit Daily Mail.

Atacul armat a fost transmis live

Imaginile transmise live de atacator au circulat pe Facebook şi pe Twitter. Brenton Tarrant avea o cameră de filmat montată pe cap şi a început să filmeze în timp ce mergea către moschee. 

În urma atacului armat au fost arestate patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro