Atac armat în Statele Unite! Cel puţin patru victime, după ce un bărbat a deschis focul în trafic

Atac armat în Statele Unite! Cel puţin patru victime, după ce un bărbat a deschis focul în trafic © foto simbol captură video

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au ajuns în stare gravă la spital, miercuri-după amiază, în Seattle, Statele Unite, după ce un bărbat a deschis focul în trafic. 

Atac armat în trafic, în Seattle

Într-un moment de vârf al traficului din Seattle, atacatorul s-a apropiat de o şoferiţă, în intersecţie, a împuţcat-o şi apoi a mers pe stradă şi a tras într-un autobuz.

Şoferul autobuzului a fost atins de gloanţe, însă a reuşit să se îndepărteze de atacatorul, Apoi, acesta s-a îndreptat spre un alt vehicul, ucigându-l pe bărbatul aflat la volan. 

Suspectul a urcat la volanul unui autoturism şi a provocat un accident în urmă căruia un alt şofer şi-a pierdut viaţa. După urmărirea atacatorului, polliţiştii au reuşit să-l aresteze, dar a fost dus la spital, unde a rămas sub pază. 

Până în acest moment nu se ştie motivul pentru care atacatorul a provocat această tragedie în Seattle, Statele Unite, potrivit huffpost.com.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest