Atac terorist la Londra! Mai mulți oameni au fost înjunghiați, în plină stradă / VIDEO

Atac terorist la Londra! Mai mulți oameni au fost înjunghiați, în plină stradă © Twitter

Un posibil atac terorist a avut loc, în urmă cu puțin timp, la Londra. Un bărbat a înjunghiat mai mulți oameni, duminică, înainte de a fi împușcat de Poliția britanică. Din primele informații, incidentul „de natură teroristă” a făcut un număr necunoscut de victime.

Incidentul violent a avut loc în Streatham, sudul Londrei, duminică după-amiază. Poliția Metropolitană anunță că un principal suspect a fost împușcat și că mai mulți oameni au fost înjunghiați și răniți.

„Un bărbat a fost împuşcat de ofiţeri înarmaţi în Streatham (sudul Londrei). În acest moment, se crede că mai multe persoane au fost înjunghiate. Circumstanţele sunt cercetate; incidentul a fost declarat de natură teroristă”, au anunțat autoritățile, pe Twitter. „Vă rugăm să evitaţi zona cât timp serviciile de urgenţă se ocupă de incidentul din Streatham.”

Bărbatul suspectat că a atacat mai mulți oameni a fost declarat mort, conform Reuters. La primele informații, incidentul a fost clasat ca fiind unul cu natură islamistă. 

„Apreciem că sunt doi răniţi. Aşteptăm veşti în legătură cu starea lor de sănătate”, a mai anunțat Poliția din Marea Britanie.

Un martor ocular a declarat că l-a văzut pe bărbatul suspect, acesta având asupra sa o macetă și niște „cutii din tablă de culoare argintie pe piept”. Alți martori au explicat că au auzit niște focuri de armă, în jurul orelor prânzului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro