Panică la bordul unui avion! Aeronava a aterizat de urgență, după ce o pasageră a suferit un avort spontan

Panică la bordul unui avion! Aeroava a aterizat de urgență, după ce o pasageră a suferit un avort spontan © arhivă

Au fost momente de panică la bordul unei aeronave! Pilotul a fost nevoit să ceartă aterizare de urgență, după ce o pasageră a suferit, în timpul zborului, un avort spontan. 

Un avion a aterizat de urgență pe aeroportul din Roma după ce o pasageră a acuzat grave probleme de sănătate. Potrivit informațiilor din presă, personalul aeronavei a crezut în primă fază că este vorba de ceva minor, însă până la urmă, pasagera a suferit un avort spontan, așa că piloții au solicitat aprobarea de urgență a aterizării pe aeroportul din Roma. 

La bordul aeronavei se aflau și români, însă din cauza depășirii timpului de zbor al piloților, avionul nu a mai putut fi adus înapoi la București, pe aeroportul Henri Coandă, de unde decolase. 

Imediat după aterizarea aeronavei, o ambulanță a venit de urgență la fața locului și medicii i-au acordat îngrijiri de specialitate pasagerei în cauză.

Mai mult, la fața locului a venit și un echipaj de poliție, iar pasagerii care au stat în vecinătatea femeii au fost interogați, pentru a se afla cu exactitate ce s-a întâmplat, cu adevărat, cu aceasta. 

Pentru moment nu se știe naționalitatea femeii care a suferit avortul spontan la bordul aeronavei. Acesta nu este singurul caz de acest gen. De-a lungul timpului, la bordul aeronavelor s-au întâmplat numeroase evenimente neplăcute și pasagerii au suferit diverse probleme de sănătate, care au condus la aterizarea forțată a avionului în care se aflau. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro