Un avion s-a prăbușit în Rusia! Mai mulți piloți, dați dispăruți

Un avion s-a prăbușit în Rusia! Mai mulți piloți, dați dispăruți © Pixabay

Un incident aviatic grav s-a petrecut în această după-amiază în Rusia, regiunea Stavropol. Cei doi piloți, aflați la bordul aeronavei, au fost dați dispăruți și sunt căutați în continuare de autorități.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Ministerului Apărării, cei doi piloți sunt căutați de mai multe echipe de salvare. Avionul se afla în timpul unui zvor de antrenament la momentul prăbușirii. ”Pe 3 septembrie, un avion militar Sukhoi-25UB s-a prăbușit în timpul unui zbor de antrenament. Aeronava nu transporta muniție”, a transmis Ministerul rus al Apărării, potrivit stiripesurse.ro.

Incidentul s-a petrecut în timpul unui zbor de antrenament, iar avionul s-a prăbușit într-o zonă nepopulată. Aceasta nu transporta muniție. Cei doi piloți ar fi reușit să se catapulteze, iar acum sunt căutați de mai multe echipe de salvare. 

Alt avion, prăbușit în Suedia

În urmă cu o lună, un avion de mici dimensiuni, care a decolat de pe aeroportul Umea, din Suedia, s-a prăbușit. La bord se aflau nouă parașutiști. Cele nouă persoane care se aflau în avion au murit, a declarat o purtătoare de cuvânt, potrivit presei internaționale. Identitatea victimelor a rămas, până la acest moment, necunoscută.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro