Băiat de 16 ani dat dispărut, după ce a pornit într-o călătorie de 450 de kilometri pentru a-și vedea iubita aflată în izolare

Băiat de 16 ani dat dispărut, după ce a pornit într-o călătorie de 450 de kilometri pentru a-și vedea iubita aflată în izolare © Twitter

Un băiat de 16 ani din Marea Britanie a fost dat dispărut, în timpul pandemiei de coronavirus. Iubita lui crede că băiatul a luat decizia de a merge pe jos 450 de kilometri, spre locul în care ea locuiește, din cauza restricțiilor de circulație impuse în această perioadă. 

Meg Rhodes, în vârstă de 16 ani, susține că iubitul ei, Owen Harding, de aceeași vârstă, ar fi pornit într-o călătorie de 450 de kilometri, de la East Sussex la York, pentru a o vedea. Cei doi au o relație la distanță de doi ani.

Adolescentul însă, a fost dat dispărut. Nimeni nu mai știe nimic de el din momentul în care a plecat de acasă, joi, 26 martie. 

Potrivit Mirror, Meg Rhodes a declarat că, din cauza restricțiilor de călătorie impuse în contextul pandemiei de coronavirus, adolescentul nu a putut să ia trenul și să meargă spre orașul în care ea locuiește. Astfel, crede Meg, e posibil ca el să fi încercat să parcurgă distanța pe jos. 

Owen Harding a fost văzut ultima dată când pleca de la domiciliul său din East Sussex, joia trecută, între orele 18:00 și 19:00. Mama sa Stella spune că fiul ei nu ar dispărea fără să spună cu cuvânt și se teme de ce este mai rău.

„Owen și cu mine ne cunoaștem de când aveam 11 ani și, în ultimii doi ani, am trecut de la o prietenie la o relație. Am menținut-o la distanță, dar în ultima perioadă a fost destul de greu din cauza restricțiile de călătorie impuse de Covid-19”, a precizat Meg Rhodes.

Poliția Sussex transmite că tânărul nu a mai intrat în contact cu niciun prieten sau o rudă de când a părăsit domiciliul.

„A plecat de acasă joi seară și credem că există o posibilitate ca el să încerce să meargă spre York”, a spus și inspectorul șef detectiv Alasdair Henry.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro