El este băiatul care a încheiat socotelile cu viaţa! Se pare că era hărţuit de colegi

Un băiat de 14 ani a încheiat socotelile cu viaţa! Prietenii spun că era hărţuit de colegi

Fenomenul "bulling" este unul de amploare în Marea Britanie, dar şi peste ocean. Mai pe româneşte, copiii sunt batjocoriţi de către colegii mai mari sau care se cred mai "importanţi", iar aceştia aceştia, într-un moment de disperare, iau cele mai tragice decizii, cum ar fi suicidul. Aşa cum s-a întâmplat zilele acestea!

Sam Connor, în vârstă de 14 ani, din Marea Britanie, s-a decis că trebuie să-şi curme suferinţa provocată de colegii de şcoală, care îl necăjeau zilnic. Aşa că s-a aşezat pe o cale ferată din oraşul natal, Cherstey, s-a aşezat şi a aşteptat să vină trenul, conform Daily Mail.

La tragicul eveniment au fost martori aproximativ 50 de colegi de şcoală, dar nu au putut intervenii. Nimeni nu s-a gândit că băiatul era în stare de aşa ceva. Puţinii prieteni pe care îi avea susţin că acesta era hărţuit deseori la şcoală, şi că i se umpluse paharul.

Mai multe persoane au mers la locul tragediei şi au lăsat flori şi mesaje în memoria lui Sam. Pe unul dintre bileţele scria: ”Ne pare atât de rău că viața nu a fost mai bună cu tine, dragule. Să te odihnești în pace!”.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro