Nicu, românul care a ars într-un TIR, în Spania, i-a promis băieţelului său că pleacă în ultima cursă. "Nu te-ai mai întors"

Nicu, românul care a ars într-un TIR, în Spania, i-a promis băieţelului său că pleacă în ultima cursă. "Nu te-ai mai întors" © Foto: Facebook

Nicu, un român de 49 de ani, a murit în Spania, după ce TIR-ul în care se afla a luat foc. Nimeni nu îşi explică motivul pentru care bărbatul nu a putut să se salveze, astfel că se aşteaptă rezultatele de la necropsie.

Nicu era căsătorit cu Veronica, iar împreună aveau un băieţel, Luis. Cu o seară înainte ca acesta să plece în cursă, micuţul său l-a rugat să nu plece. Nicu i-a promis că este ultima cursă şi că se va întoarce acasă. Din păcate, nu s-a mai întors. Trupul neînsufleţit al lui Nicu va fi repatriat în ţară luni.

"Nicu, cu mare durere în suflet ne-ai lăsat. Te iubim din toată inima, o să rămâi mereu în inimile noastre. Nicu, Luis nu te-a lăsat să pleci, te-a ţinut de mână şi ţi-a zis: degeaba îţi pregăteşti lucrurile, că nu te las. Şi tu i-ai răspuns: Luisito, e ultima cursă, îţi promit. Şi uite Nicu, nu te mai întorci! Te iubim, odihneşte-te în pace, te iubim şi o să fii cu noi întotdeauna, Nicu nostru!", a scris Veronica, soţia românului pe Facebook.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro