Lipsa banilor a omorât o întreagă familie! Toţi membrii sale au fost găsiţi fără suflare în apartament

Lipsa banilor a omorât o întreagă familie! Toţi membrii sale au fost găsiţi fără suflare în apartament © Sursă Pixabay

Tragedie din cauza lipsei banilor. O familie a fost găsită moartă în apartament. În urma cercetărilor se crede că este vorba despre un caz de sinucidere şi omuciedere cu cianură, potrvit dpa.

Un copil şi părinţii acestuia au fost găsiţi fără suflare într-un apartament. Descoperirea macabră a avut loc în Istanbul. Cauza pare să fie reprezentată de dificultăţile financiare.

Tatăl şi-ar fi otrăvit familia cu cianură

"Aparent tatăl şi-a otrăvit familia cu cianură. Se afla într-o gravă criză financiară, fiind prins în datorii mari de foarte multă vreme", a declarat Bulent Kerimoglu, primarul din districtul Bakirkoy al Istanbulului.

Primarul a anunţat că în urma descoperirii macabre medicii legişti fac cercetări pentru a stabili exact cauza morţii. 

Se pare că tragedia a fost cauzată de veniturile mult prea mici obţinute la locul de muncă al unuia dintre părinţi. Acestea nu erau de ajuns pentru ca să-şi achite datoriile.

Tatăl copilului, care era un comerciant de bijuterii local, trecea printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar. Acesta suferea de "depresie" din cauza "datoriilor excesive acumulate după o serie de tranzacţii online neoficiale", potrivit procuraturii din Istanbul.

În aceeaşi săptămână au mai avut loc alte două sinucideri la nivelul întregii familii

Greutăţile financiare au mai făcut alte două familii să recurgă la aceste gesturi extreme. Un alt caz a fost înregistrat sâmbătă, când o familie formată din doi părinţi şi copii au fost găsiţi morţi în Antalya, după ce s-au intoxicat cu cianură.

Pe data de 6 noiembrie, doi fraţi şi două surori au fost descoperiţi morţi în locuinţa lor. Aceştia au murit tot din cauza cianurii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro