Bărbat, cel mai probabil român, căutat după ce a bătut trei femei, în Anglia. Se oferă recompensă de 20.000 de lire

Bărbat, cel mai probabil român, căutat după ce a bătut trei femei, în Anglia. Se oferă recompensă de 20.000 de lire © Captură Video

Se oferă recompensă pentru găsirea unui bărbat extrem de periculos, care a semănat teroare într-un comitat din Anglia. Poliția îl caută pe cel care a bătut trei femei și care a spart o casă din comitatul Bedfordshire, proprietarul fiind cel care oferă 20.000 de lire sterline pentru găsirea omului.

Un individ periculos este căutat de polițiștii din Anglia, după ce a spart o casă și a bătut trei femei. Bărbatul, cel mai probabil român sau bulgar, a fost surprins de camerele de supraveghere, în timp ce se îndrepta spre casa pe care a prădat-o.

Recompensă de 20.000 de lire pentru prinderea bărbatului

Se poate observa cum bărbatul, îmbrăcat cu o veste reflectorizantă, intră în casă, cel mai probabil prefăcându-se că lucrează pentru o firmă de curierat. În momentul în care și-a pus gând să fure, omul a dat de mama, soția și fiica proprietarului, care se aflau în casă în acel moment.

Individul a lovit-o pe mama proprietarului, femeia căzând, inconștientă, pe podea. Pe fiică a lovit-o cu pumnul în ochi, iar pe soție, care a coborât pe scări câteva momente mai târziu, a lovit-o de numeroase ori.

Tot imaginile de supraveghere au surprins momentul când agresorul le târăște pe femeile incoștiente dintr-o cameră în alta.

Mesajul proprietarului casei

Acum, proprietarul a lansat un apel public, pentru găsirea agresorului.

„Această persoană nu a fost prinsă şi este în continuare căutată. Ar putea fi bulgar sau român. Vă rugăm să distribuiţi această postare în Marea Britanie, dar şi în comunităţile de români şi bulgari. Fiica mea şi-a putea pierde vederea la un ochi, iar mama are nevoie de o operaţie la cap. Ofer o recompensă de 20.000 de lire pentru informaţii care ar putea duce la arestarea agresorului. Cine are informaţii poate să sune la +44 75301 66666 sau 999 (n.r. serviciul de urgenţă din Marea Britanie”, a scris proprietarul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro