Bărbat dat dispărut în urmă cu 42 de ani, găsit cu ajutorul Google Earth, într-o maşină scufundată

Bărbat dat dispărut în urmă cu 42 de ani, găsit cu ajutorul Google Earth, într-o maşină scufundată © captură video

Caz din 1977, rezolvat din întâmplare! Un bărbat de 40 de ani a dispărut fără urmă în anul 1977. Acum, după 42 de ani, rămăşiţele sale au fost găsite după ce un bărbat a descoperit o maşină scufundată într-un iaz, în timp ce se uita pe Google Earth.

William Moldt, în vârstă de 40 de ani, a fost dat dispărut în anul 1977. Ultima dată, bărbatul a fost văzut pe 7 noiembrie, plecând cu propriul autoturism, după ce a petrecut câteva ore bune într-un club din Palm Beach, Florida. În noaptea aceea, Wiliam Moldt a sunat-o pe iubita sa şi a anunţat-o că va ajunge acasă în scurt timp, doar că, nu s-a întâmplat aşa. 

De atunci până în luna septembrie a anului 2019, nimeni nu a avut nicio idee referitoare la ce ar fi putut să i se întâmple bărbatului de 40 de ani. În urmă cu câteva zile, managerul unui complex din Palm Beach se uita pe Google Earth, când a văzut o maşină scufundată, potrivit Daily Mail.

Managerul complexului rezidenţial a anunţat autorităţile. În urma investigaţiilor la faţa locului, oamenii legii au descoperit că maşina îi aparţinea lui William Moldt şi, mai mult, au găsit rămăşiţele acestuia în interiorul autoturismului scufundat în iazul din apropierea complexului.

Vehiculul și rămășițele lui William Moldt au fost duse la departamentul de examinare din Palm Beach.

Caz similar în Cipru, vechi de zeci de ani, rezolvat tot din întâmplare

Un alt caz a fost rezolvat după 40 de ani, într-un mod extrem de bizar. Trupul neînsufleţit al unui bărbat ucis în anii 70 a fost găsit după ce din stomacul lui a crescut un smochin. Un cercetător care a observat cum sub ochii lui un copac creşte mult prea repede, a săpat în jurul rădăcinilor şi a făcut descoperirea macabră. Ulterior, în acelaşi loc au mai fost găsite alte două cadavre.

Acest lucru a fost posibil dat fiind faptul că, în urma unui explozii, o gaură a fost făcută în tavanul peşterii şi smochinul s-a putut dezvolta pentru că a pătruns suficient de multă lumină.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro