Caz înfiorător! Un bărbat şi-a înjunghiat iubita adolescentă de 35 de ori în gât și cap. Motivul halucinant pentru care a comis teribila crimă

Caz înfiorător! Un bărbat şi-a înjunghiat iubita adolescentă de 35 de ori în gât și cap. Motivul halucinant pentru care a comis teribila crimă © Sursă Pixabay

Sfârşit tragic pentru o tânără de 19 ani! Iubitul ei a omorât-o într-un mod teribil. Bărbatul a înjunghiat-o de 35 de ori în gât şi cap dintr-un motiv banal.

Juniorul Fayiah Carlos şi-a lăsat copilul fără mamă după ce consumase cantităţi mari alcool şi droguri. Acesta era exagerat de posesiv şi gelos pe iubita sa. O discuţie despre paternitatea copilului lor s-a transformat într-o ceartă, în urma căreia acesta a recurs la gestul înfiorător.

În urma crimei îngrozitoare, bărbatul  în vârstă de 27 de ani va fi închis pentru cel puţin 19 ani după ce a omorât-o pe iubita sa mai tânără, Christine D'Cruz, de doar 19 ani, potrivit Daily Mail.

Cei doi erau împreună timp de doi ani. Familia victimei a mărturisit că a văzut vânătăi și răni pe corpul ei, conform ABC. 


facebook whatsapp twitter pinterest