Karma există! Au câștigat peste 4 milioane de euro la loto, dar au fost prinși că au cumpărat biletul cu un card furat

Karma există! Au câștigat peste 4 milioane de euro la loto, dar au fost prinși că au cumpărat biletul cu un card furat © Facebook

Cine zice că nu există karma? Doi bărbați care au câștigat o simă uriașă la loterie s-au trezit că nu pot încasa banii pentru că își cumpăraseră biletul cu... un card furat.

Este pățania lui Mark Goodram și Jon-Ross Watson, doi șomeri din Marea Britanie. 

Ca mulți conaționali, au mers frumos la loteria Camelot, unde au răzuit suma de, atenție, 4 milioane de lire -- adică 4,6 milioane de euro. Bineînțeles, șampania și sărbătoarea au fost în toi. Au anunțat chiar și în presă ce intenționează să facă.

„Merg s-o văd pe Regină. E grozav. Meritam şi eu puţin noroc. Ne-am aranjat pe viaţă. Abia aştept să cheltuiesc tot. O să cumpăr proprietăţi de lux şi voi avea grijă de mine”, a explicat unul dintre câștigători.

Doar, că se vezi, bucuria n-a ținut mult. Compania de loterie a cerut un cont bancar, însă atunci au aflat că niciunul dintre bărbați nu are unul. Așa au apărut suspiciunile că cei doi ar fi folosit un card fals.

Bineînțeles, victorioșii nu recunosc nimic și susțin că biletul a fost luat de un prieten pe nume „John”, însă nu reușesc să explice și cum poate fi contactat acesta.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro