Bebeluş nou-născut, aruncat la tomberon de mamă, care voia să petreacă alături de prieteni

Bebeluş aruncat la tomberon de mamă, care voia să petreacă liniştită alături de prieteni © Foto simbol Hepta

O femeie în vârstă de 31 de ani, gravidă, a început să aibă contracţii în timpul unei petreceri. S-a închis în baie, a dat naştere copilului pe vasul de toaletă, l-a pus într-un sac şi l-a aruncat în tomberon, pentru a putea continua distracţia! Nu, nu este o glumă!

Yulia, o rusoaică de 31 de ani, a dat naştere copilului său în mijlocul unei petreceri, la toaletă. Imediat, l-a aruncat la un tomberon, într-un sac menajer, iar ea s-a întors la petrecere şi a continuat distracţia. Cum a fost posibil? Ei bine, era beată criţă!

Bebeluş abandonat la tomberon, imediat după naştere

Din fericire, bebeluşul a supravieţuit, iar o femeie care trecea prin zonă a auzit plânsete din tomberon şi a sunat la autorităţi. Oamenii legii şi medicii sosiţi la faţa locului au găsit bebeluşul acoperit doar de sânge, în sacul de plastic. De asemenea, dacă nu ar fi fost găsit atunci, ar fi intrat în hipotermie, iar organele i-ar fi cedat. 

Medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva, iar cât despre mama petrecăreaţă, aceasta a fost identificată de oamenii legii, arestată pe loc şi acuzată de tentativă de omor. 

"Mama a zis că nu vrea acest copil. Nici nu a verificat dacă e băiat sau fată înainte de a-l arunca la gunoi. În timpul arestului era într-o stare avansată de ebrietate", a precizat un reprezentant al Poliţiei, potrivit Daily Mail. 

Rusoaica mai are doi copii, care au fost luaţi de autorităţi după acest incident şi vor ajunge într-un orfelinat. Femeia lucra la serviciile de salubrizare.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro