Bebeluș cu două capete și trei brațe, născut în India. Părinții au trăit un adevărat șoc / VIDEO

Bebeluș cu două capete și trei brațe, născut în India. Părinții au trăit un adevărat șoc VIDEO © Pixabay

O femeie în vârstă de 21 de ani a trăit șocul vieții, atunci când a adus pe lume un bebeluș cu două capete și trei brațe. Copilul s-a născut pe 23 noiembrie, prin cezariană, și i-a șocat nu doar pe părinți, ci și pe medicii care nu au mai văzut un astfel de caz până acum.

Babita Ahirwar, din India, era extrem de entuziasmată de faptul că va deveni mamă. Doctorii i-au spus că urmează să aibă gemeni, însă lucrurile nu s-au dezvoltat așa cum ar fi trebuit. Potrivit Daily Mail, tânăra de 21 de ani a adus pe lume ceea ce seamănă cu un bebeluș cu două capete și trei brațe.

În realitate, este vorba despre un caz foarte rar de gemeni siamezi, în urma căruia copiii împart aceleași organe interne, inclusiv inima, dar au capete separate.

„Suntem șocați. Este de necrezut”, a declarat mama stupefiată. „Toată lumea este șocată când se uită la ei. Nu ne vine să credem că bebelușul nostru are două capete.”

Doctorii de la spitalul din India nu s-au mai lovit niciodată de o astfel de naștere, în întreaga lor carieră. De aceea, se află în discuții intense cu medici de peste tot din lume, pentru a-și da seama ce să facă în continuare.

În mod obișnuit, bebelușii care se nasc în aceste condiții nu prea au șanse de supraviețuire.

Momentan, gemenii sunt acum sub observația atentă a medicilor. Nu se știe dacă vor fi supuși unei operații, iar părinții sunt complet șocați de ce li se întâmplă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro