Caz șocant! Unui bebeluș de doar 15 luni i-au fost descoperite droguri în organism

Caz șocant! Unui bebeluș de doar 15 luni i-au fost descoperite droguri în organism (foto simbol) © Pexels

Un bebeluș din Valencia, în vârstă de doar 15 luni, a fost adus la spital cu simptome de greață și stări de somnolență constante. Doctorii au efectuat mai multe controale medicale amănunțite, iar rezultatul acestora i-a lăsat în stare de șoc.

Bebelușul avea droguri în organism, respectiv cannabis și cocaină. Mama sa, în vârstă de 19 ani, a fost și cea care l-a adus la spital. Inițial medicii au crezut că cel mic e doar răcită, însă analizele au relevat faptul că bebelușul era, de fapt, drogat, conform The Sun. 

Nu se știe exact cum a ajuns bebelușul să ingereze substanțele, însă cel mai probabil, părinții sunt de vină. Minorul a fost incredințat imediat unor asistenți maternali. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se afla cauzele exacte ale producerii incidentului.

Caz similar, petrecut în Satu Mare

În urmă cu cinci ani, o dependentă de droguri din Satu Mare şi-a drogat copilul de mai multe ori, prin alăptare. Analizele medicale au arătat că bebeluşul femeii care se droga şi pe care îl alăpta era şi el afectat prin laptele matern. Femeia a fost decăzută din drepturile părintești, din cauză că i-a pus viața în pericol propriului copil. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro