Bebeluş împuşcat mortal de patru ori în maşină în care era şi mama sa! Femeia a observat tragedia abia când a ajuns acasă

Bebeluş împuşcat mortal de patru ori în maşină în care era şi mama sa! Femeia a observat tragedia abia când a ajuns acasă © Sursă Arhivă

Un bebeluş a fost împuşcat mortal de patru ori: în piept, cap şi de două ori în coaste, când se afla pe bancheta maşinii pe care o conducea mama sa în drum spre casă. Femeia a auzit mai multe focuri de armă, însă nu a bănuit nicio secundă că acestea i-au omorât copilul.

Tragicul incident a avut loc sâmbătă seara, într-un cartier din Philadelphia din Statele Unite ale Americii. În urma acestuia, bebeluşul de doar câteva luni a ajuns de urgenţă în stare gravă la spital.

Mama le-a povestit poliţiştilor, sfâşiată de durere, cum a continuat să conducă până la destinaţie, în ciuda focurilor de armă auzite. Femeia a rămas în stare de şoc când, ajunsă acasă, a realizat că împuşcăturile i-au omorât pruncul de niciun an.

În acest caz, organele de Poliţie au căutat dovezi, interogând câţiva martori, însă nu au obţinut nicio informaţie sigură de la aceştia.

Potrivit Poliţiei, un caz asemănător a avut loc cu o oră înainte de acest incident, în care trei bărbaţi au scăpat ca prin urechile acului după ce au fost împuşcaţi în apropiere. Cu toate astea, nu s-a stabilit dacă între cele două există vreo legătură concretă.


facebook whatsapp twitter pinterest