Caz cutremurător! Un bebeluş a murit din cauza unei maimuţe. Animalul l-a lovit cu o piatră în cap

Caz cutremurător! Un bebeluş a murit din cauza unei maimuţe. Animalul l-a lovit cu o piatră în cap © Sursă Hepta

Sfârşit tragic pentru un bebeluş. Micuţul de doar patru luni s-a stins din viaţă după ce a fost lovit puternic în cap de o maimuţă.

Nenorocirea s-a petrecut la locuinţa familiei bebeluşului, care este în oraşul Muzaffarnagar, din India.

În ziua în care a avut loc tragedia, animalul a acţionat rapid, luând o piatră de pe terasa casei şi aruncând-o în capul copilului. În urma loviturii suferite, acestuia i-au fost cauzate răni grave, potrivit noticieros.televisa.com.

Alarmaţi, părinţii au chemat imediat ajutoare, iar micuţul a fost transportat de urgenţă la spital. Din păcate însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Astfel, părinţii au fost anunţaţi de aceştia că micuţul a decedat.

Nu este primul caz de acest tip, când maimuţele au omorât sau răpit bebeluşi.

Un nou-născut, de doar 12 zile a fost omorât de o maimuţă, chiar în timp ce mama lui îl hrănea! Animalul l-a smuls brutal din braţele mamei sale şi a luat-o la fugă.

Părinţii au alertat tot cartierul şi i-a rugat pe vecini să-i ajute să-şi găsească bebeluşul.

Copilul a fost găsit ulterior pe acoperişul casei vecinului, lăsat fără suflare de animalul care l-a răpit. Tragedia a avut loc tot în India. 

"Mama lui îl hrănea, iar geamul era deschis. Nu-mi vine să cred, nu am cuvinte pentru ce s-a întâmplat. Pur şi simplu l-a înfăşcat şi a fugit cu el. E de-a dreptul, nu ştiu, eu nu mai am vlagă să trăiesc", declara la acea vreme tatăl său, sfâşiat de durere.


facebook whatsapp twitter pinterest