Bebeluș mort, după ce a fost călcat în picioare de o fetiță de 10 ani. Tatăl: „Trebuie să plătească la fel ca un adult”

Nate Liedl și fiul lui, Jaxon © Facebook

Tragedie fără margini pentru un tată din America. Fiul lui, doar un bebeluș, a murit după ce a fost călcat în picioare de o fetiță de 10 ani, în ochii căreia privește acum la tribunal.

Nate Liedl trece prin momente cumplite, după ce și-a pierdut fiul, pe Jaxon. Micuțul a fost omorât de o fetiță de 10 ani, la grădiniță, iar acum, bărbatul dorește cu ardoare să o vadă pe minoră primind o pedeapsă corespunzătoare.

„Aș fi vrut să mă vadă, să își dea seama de suferința prin care trec. în loc să o văd ca pe o fetiță de 10 ani, o văd ca pe cea care mi-a omorât copilul. Nu a făcut asta doar ca să-l facă pe Jaxon să nu mai plângă. Sper să înțeleagă că ceea ce a făcut a avut consecințe. este o criminală. Trebuie să plătească precum adult pentru fapta sa. Am așteptat 37 de ani să îl am pe Jaxon. Am avut noroc, nu plângea, era foarte liniștit. Tot timpul râdea”, a spus tatăl îndurerat.

CITEȘTE ȘI El este militarul mort la Alba Iulia! Avea 33 de ani şi era tatăl unei fetiţe

Totul s-a întâmplat pe 1 noiembrie, la o grădiniță care servește și pe post de orfelinat, atunci când fetița de 10 ani l-a scăpat pe bebelușul pe care îl ținea în brațe, scrie PEOPLE. După ce a căzut, Jaxon s-a lovit cu capul de un taburet și a început să plângă. Speriată, fata a declarat că n-a știut ce să facă și pur și simplu l-a călcat în picioare.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest