Bebeluș născut de 4 zile, decedat în urma infectării cu noul coronavirus! Mama sa are mai multe afecțiuni medicale

Bebeluș născut de 4 zile, decedat în urma infectării cu noul coronavirus! Mama sa are mai multe afecțiuni medicale © arhiva

Pandemia de coronavirus ia zilnic viețile a mii de persoane și nimeni nu era iertat de virusul ucigaș. În urmă cu puțin timp, un bebeluș din Brazilia, născut doar de 4 zile, a murit în urma infectării cu COVID-19. 

Coronavirusul face mii de victime și nu ține cont de vârstă. Un bebeluș de doar 4 zile și-a pierdut viața în Brazilia după ce a fost infectat cu COVID-19. Acesta a murit în localiatea Natal, capitala statului Rio Grande do Norte din Brazilia, iar anunțul a făcut de secretariatul pentru sănătate. 

Aceștia au declarat că bebelușul a fost născut prematur și a prezentat în aceste zile insuficineță respiratorie. Acest caz este anchetat deoarece rezultatele testelor de coronavirus au ieșit pozitive, însă nu se știe dacă infecția s-a realizat după naștere, potrivit lui Petronio Spinelli, secretarul regional al sănătății. 

Mama non-născutului avea mai multe afecțiuni medicale, printre care și probleme respiratorii, dar și diabet, hipertensiune arterială și obezitate.

Până în acest moment, în Brazilia au fost confirmate 823 de decese și 15.927 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro