Bilanț dezastruos în Spania! În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 743 de decese

Bilanț dezastruos în Spania! În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 743 de decese © arhiva

Numărul deceselor din Spania a scăzut în ultimele zile, dar în continuare rămâne foarte ridicat. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 743 de decese! 

Spania se află în topul 3 al celor mai afectate țări în contextul pandemiei de coronavirus. Zilnic apar sute de decese, iar în ultimele 24 de ore au fost confirmate 743 de morți din cauza virusului provenit din China.

Chiar și așa, ziua de marți a reprezentat un număr mai mare decât ziua precedentă, atunci când s-au înregistrat 637 de cazuri de deces. 

De la o oră la altă apar noi cazuri de infectare cu COVID-19, iar până în acest moment au fost confirmate 140,510 de cazuri, potrivit ministerului sănătății. 

Potrivit Mariei Jose Sierra, creșterea din această zi s-a datorât în mare parte faptului că în weekend au fost înregistrate mai multe cazuri de infectare cu coroanvirus, dar și deces care au fost raportate abia acum. 

"În realitate, tendința descendentă este ceea ce continuăm să observăm în rapoartele pe care le-am primit în ultimele zile", a spus această într-o conferință de presă! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro