Bilanț epidemic alarmant în Spania. Coronavirusul a luat peste 2.000 de vieți

Bilanț epidemic alarmant în Spania © Arhiva

Noul coronavirus a făcut prăpăd și în Spania. Țara a ajuns să fie a patra din întreaga lume, după China, Italia și Iran, care înregistrează peste o mie de decese provocate de noul coronavirus.

Numărul deceselor cauzate de virusul ucigaș a depășit pragul de 2.000 de victime. Conform autorităților din Madrid, numai în ultimele 24 de ore 462 de persoane infectate au pierdut lupta cu coronavirusul.

Coronavirusul a luat viața a 2.182 de persoane din Spania. De asemenea și numărul cazurilor de îmbolnăviri a crescut până la 33.089 de victime, 2.355 fiind internați la terapie intensivă

Virusul Covid-19 a făcut cele mai multe victime în Madrid, Catalonia și Țara Bascilor.

Din totalul numărul de victime, în Spania s-au vindecat în jur de 1.588 de persoane, conform reprezentanților ministerului spaniel de Sănătate.

Prinre măsurile de protecție împotriva coronavirusului, autoritățile din Spania au decis ca de luni, 23 martie, să închidă toate frontierele terestre. De asemenea, aceștia au scos drone pe străzi care le transmit cetățenilor să rămâne în case pentru a nu exista riscul de a contacta virusul ucigaș.

Vicepremierul Spaniei, așteaptă rezultatul testului pentru coronavirus 

De asemenea, Carmen Calvo, vicepremierul Spaniei a fost internată duminică, suferind de o infecție respiratori. Luni, conform unui comunicat de presă, vicepremierul așteaptă rezultatul testului pentru coronavirus.

“Vicepremierul s-a dus la spital ieri după-masă şi, după ce i s-au făcut investigaţii medicale, doctorii au decis ca ea să rămână internată pentru a primit tratament pentru o infecţie respiratorie”, se precizează în comunicat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro