Bilanţ înfiorător! Cel puţin 100 de persoane au fost răpuse de coronavirus în mai puţin de 24 de ore. În total, peste 1000 de victime

Coronavirusul a mai luat 100 de vieţi © Arhiva

Coronavirul a ajuns în întreaga lume şi a făcut victime zi de zi. Toată lumea este speriată de virusul ucigător din China şi încearcă cu orice preţ să se protejeze. 

Chiar şi aşa, din păcate, coronavirusul a luat peste 1000 de vieti. Doar în ultimele 24 de ore peste 100 de persoane au fost răpuse de virusul din China.

Astfel, în aceste condiţii, numărul victimelor răpuse de virusul care a luat naştere într-o piaţă din Wuhan, China a ajuns la 1.018 morţi.

De asemenea şi numărul cazurilor de îmbolnăviri a crescut. Acesta a depăşit pragul de 43.000.

În plină epidemie, preşedintele chinez a ieşit public şi a vorbit pentru prima oară despre dezastrul provocat de coronavirus.

"Trebuie să luptăm în această bătălie, în acest război total, război al poporului împotriva epidemiei, cu încredere totală. Trebuie să avem încrederea că vom câştiga!", a spus Xi Jinping, preşedintele Chinei.

Virusul ucigător din China va ajunge şi în România

Reprezentanţii Institutului de Boli Infecţioase "Matei Balş" au transmis, printr-un comunicat, poziţia pe care o ocupă România în criza provocată de coronavirus.

"Am aflat cu surprindere, începând de acum o lună, cât de mulți români umblă în China, nu-mi închipuiam că sunt atât de mulți, turiști, studenți, oameni de afaceri. Prin urmare, vor începe să vină înapoi în țară.

Procuparea în acest moment epidemic a autorităților din România este să împiedicăm sau mai corect sus să întârziem pe cât posibil apariția coronavirusului în România. Pentru că el va ajunge. Va ajunge mai târziu decât în alte părți, dar va ajunge", susţine Cătălin Apostolescu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro