Bordelurile de la Auschwitz! Ce făceau deţinuţii pentru câteva momente de plăcere

+4 click pentru
galerie

Bordelurile de la Auschwitz! Ce făceau deţinuţii pentru câteva momente de plăcere

Închisoarea din vremea lui Hitler este bine cunoscută din cauza execuţiilor sângeroase, a camerelor de gazare, a muncii depuse până la epuizare şi a oamenilor ajunşi doar piele şi os, aflându-se în prag de moarte în orice moment. 

A cui a fost ideea creării de bordeluri

În acel loc oribil a fost decisă înfiinţarea unor bordeluri pentru deţinuţi, decizie luată de Heinrich Himmler, unul dintre oamenii de nădejde ai lui Hitler, un lider nazist foarte important, dar şi un temut criminal de război. 

El a propus ca în fiecare lagăr să existe câte un bordel, pentru a-i "motiva" pe deţinuţi să muncească mai mult.

Prima "Casă cu păpuşi" a apărut în Austria, în anul 1942. La scurt timp, ideea de bordeluri în lagăre s-a extins şi a ajuns în mai multe oraşe europene.

În ce condiţii aveau deţinuţii parte de momente intime

Astfel au apărut zece locuri de acest gen, unul dintre cele mai mari fiind la Auschwitz. Locul era denumit "Puff", iar activităţile se desfăşurau după regulile stabilite cu stricteţe de către nazişti: nemţii cu nemţoaicele, slavii între ei, însă evreii şi ruşii nu aveau voie să participe. 

Femeile alese să devină prostituate pentru deţinuţi erau încurajate să se culce cu diverşi bărbaţi pentru a putea beneficia de condiţii mai bune de trai. 

Ele primeau camere puţin mai încălzite decât restul, mâncare mai bună, dar chiar şi haine scumpe confiscate de la persoanele executate în camerele de gazare.

Aşa se întâmplă că erau alese numai femei care să nu fie evreice, tinere, sănătoase, cărora li se permitea să aibă până la opt parteneri pe zi, deşi nu prea aveau "clienţi", având în vedere că majoritatea bărbaţilor erau prea bolnavi sau prea sleiţi de puteri din cauza muncilor asidue.

Planul secret al trupelor sovietice

Totuşi, în momentele când se arătau doritori, ofiţerii SS urmăreau tot ce se întâmplă prin găuri speciale şi se amuzau copios.

Toate întâmplările şi detaliile au ieşit la iveală în cadrul Auschwitz Study Group al muzeului din Polonia, bazate pe numeroasele declaraţii de-a dreptul şocante oferite de deţinuţi. 

Jozef Szanja a povestit despre bordelurile înfiinţate de nazişti şi despre planul lor de a umilii oamenii, toate fiind pentru simpla distracţie a ofiţerilor SS. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro