Boris Johnson a recunoscut! Ce a făcut înainte să fie depistat pozitiv cu coronavirus

Boris Johnson a recunoscut! Ce a făcut înainte să fie depistat pozitiv cu coronavirus © antena3

Premierul britanic Boris Johnson a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar acum se află în izolare. Acesta a recunoscut cum s-a infectat, de fapt, cu virusul din China. 

Boris Johnson, premierul Britan a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de către o purtătoare de cuvânt care a precizat că premierul prezenta simptome ușoare ale virusului provenit din China.

În urmă cu doar câteva săptămâni premierul a vizitat mai mulți pacienți din spitale care erau infectați cu COVID-19 și le afirma consilierilor săi și gărzilor sale de corp că amenințarea coronaviruslui nu îl va opri pe acesta să-i salute pe cei aflați în spitale. 

Premierul a dat mâna cu pacienții și iată că la doar câteva săptămâni la acel eveniment, acum este și el infectat cu noul coronavirus. 

Mulți l-au criticat pentru faptul că a ales să facă acest gest, iar acum atât el, cât și apropiații lui suferă și pot foarte ușor infectați și ei cu COVID-19.

”În ultimele 24 de ore am dezvoltat simptome uşoare şi am fost testat pozitiv cu coronavirus”, a scris Johnson pe Twitter. ”M-am autoizolat, dar voi continua să conduc guvernul prin videoconferinţă. Luptăm împreună cu acest virus”, a spus Boris Johnson.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro