Bolnavă de cancer, o tânără de 19 ani a murit, la o săptămână după ce și-a pierdut fiul. Amânase tratamentul pentru copil

+3 click pentru
galerie

Bolnavă de cancer, o tânără de 19 ani a murit, la o săptămână după ce și-a pierdut fiul © Facebook

O tânără mămică a murit la doar o săptămână după ce și-a pierdut fiul nou-născut. Fata suferea de cancer, însă își amânase tratamentele pentru a-i oferi o șansă la viață copilului.

Bianna Rawlings a ajuns pe primele pagini ale ziarelor prin gestul ei incredibil. La 19 ani, suferea de leucemie, însă își amânase tratementele de dragul fiului ei, Kyden.

Imagini înduioșătoare o înfățișează pe Brianna, în timp ce își ține în brațe fiul, născut prin cezariană, potrivit Mirror. La doar câteva zile distanță, micuțul s-a stins.

Brianna Rawlings a primit diagnosticul crunt: cancer

Originară din Sydney, Australia, Brianna Rawlings a fost diagnosticată cu forma rară și agresivă de cancer, atunci când era însărcinată în 17 săptămâni. Atunci, a avut de făcut o alegere: să întrerupă sarcina sau să își aducă fiul pe lume, în schimbul amânării tratamentului.

Brianna a ales să îl nască pe fiul ei, înjumătățindu-și șansele de supraviețuire. Din cauza durerilor și a febrei, a fost forțată să-l aducă pe lume cu trei luni mai devreme. În urma unei infecții la stomac, Kyden a pierdut lupta cu viața, după doar 12 zile.

Starea i s-a deteriorat brusc

La scurt timp după, sănătatea Briannei părea să se îmbunătățească, însă starea ei s-a prăbușit, brusc. Pe 29 decembrie, după doar două injecții cu un medicament care i-ar fi putut salva viața, a murit, la numai 19 ani.

„Frumoasa noastră Brianna a ajuns la sfârșitul călătoriei ei cu noi, aici pe Pământ, și a fost reunită cu fiul ei, Kyden. Suntem devastați, dar în același timp liniștiți, fiindcă știm că nu mai are dureri, nu mai este în bucăți și nu mai este nesigură în privința veștilor ce urmează”, a scris sora fetei, Kourt Rawlings, pe GoFundMe.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro