Ca să se răzbune pe iubitul infidel, o femeie i-a livrat la ușă 1 tonă de cepe: „E rândul lui să plângă” / VIDEO

Ca să se răzbune pe iubitul infidel, o femeie i-a livrat la ușă 1 tonă de cepe © Captură Video

Răzbunarea are gust dulce - sau, în cazul unei tinere din China, are gust de ceapă. Supărată pe iubitul care a înșelat-o, femeia a livrat la ușa bărbatului infidel o tonă de cepe, pentru ca el să plângă cam cât a plâns ea din cauza trădării suferite.

Cazul bizar a ajuns în atenția presei din China, care a oferit și imagini inedite.

În cultura din China, ziua de 20 mai are o semnificație aparte, fiind asemănătoare cu Sfântul Valentin. În acest an, însă, o tânără din Zibo, cunoscută doar sub aliasul Domnișoara Zhao, nu va avea deloc motiv de a sărbători.

În urmă cu câteva zile, femeia s-a uitat prin telefonul iubitului și a fost șocată să descopere că acesta vorbea cu alta și că deja o înșelase. Sfâșiată de durere, a pus capăt relației și a ținut-o numai într-un plâns, timp de trei zile, conform Oddity Central. Fostul, însă, se distra de minune.

Răzbunare cu gust de ceapă

După ce a auzit că fostul iubit nu a vărsat nici măcar o lacrimă după despărțire, Domnișoara Zhao a întocmit un plan inedit de răzbunare. A comandat online o tonă de cepe și a cerut să fie livrate la ușa fostului iubit, împreună cu mesajul „M-ai făcut să plâng trei zile, acum e rândul tău”.

Livratorul cepelor a avut cel mai mult de suferit, fiind nevoit să care sac după sac până la ușa tânărului infident.

„Dacă nu plânge el, cu siguranță o voi face eu”, a spus livratorul.

Nu se știe dacă iubitul infidel chiar a plâns sau nu, dar vecinii au confirmat faptul că întreaga clădire miroase numai a ceapă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro