Mister elucidat! Studentă dată dispărută în urmă cu 19 ani, găsită în congelatorul surorii

Mister elucidat! Studentă dată dispărută în urmă cu 19 ani, găsită în congelatorul surorii © Twitter

Trupul unei tinere dată dispărută în urmă cu 19 ani, a fost găsit în congelatorul din casa surorii sale. Poliţia avansează ipoteza unei crime, dar va fi efectuată şi o autopsie.

Scenariu macabru în Croaţia. Jasmina Dominic, originară din Mala Subotica, a dispărut în anul 2000, pe când avea 23 de ani şi era studentă la o facultate din Zagreb. Familia ei nu a anunţat dispariţia atunci, ci cinci ani mai târziu, potrivit Vecernji List.

Tatăl Jasminei Dominic a declarat presei, înainte să moară, că îi spusese în anul 2000 că va lucra pe o navă de croazieră, motiv pentru care nu s-au gândit că tânăra ar fi fost ucisă, ci doar... plecată din oraş. 

Cadavrul a fost descoperit în locuinţa în care sora victimei locuia cu soţul şi cu cei trei copii. În cadrul investigaţia, o femeie de 45 de ani a fost arestată, iar, potrivit presei locale, este vorba chiar de sora victimei. 

„Suspectăm că acest cadavru descoperit în congelator este cel unei femei născute în 1977 şi a cărei dispariţie a fost semnalată la 16 august 2005”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției locale, Nenad Risak. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro