Tragedie în lumea sportului. O campioană la box a murit la numai 18 ani, într-un cumplit accident

Tragedie în lumea sportului. O campioană la box a murit la numai 18 ani, într-un cumplit accident © Facebook.com

Este zi de doliu în lumea sportului! Amina Bulakh, o campioană la box de numai 18 ani și-a găsit sfârșitul în cel mai tragic mod. 

Amina Bulakh, o campioană la box de numai 18 ani a murit în cel mai cumplit mod cu putință. Sportiva a fost victima unui teribil accident, iar moartea acesteia a șocat lumea sportului. 

Potrivit presei internaționale, Amina Bulakh a pierit după ce a fost lovită puternic de un tren, în timp ce încerca să traverseze calea ferată. Se pare că sportiva nu s-a asigurat la trecerea pe cale ferată și nu ar fi auzit că vine trenul din cauza faptului că purta căștile în urechi și asculta muzică. Aceasta folosea și telefonul, iar din această cauză nici nu a văzut trenul care urma să o lovească. 

În momentul producerii tragediei, Amina Bulakh se întorcea acasă și presa internațională informează că în zadar a încercat conductorul a frânat, căci impactul nu a putut fi evitat. 

Medicii au spus că Amina Bulakh ar fi putut să se salveze, însă nu a fost atentă, din cauza telefonului mobil. 

La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele medicale, însă pentru Amina Bulakh nu s-a mai putut face nimic. Tânăra a murit pe loc, în urma loviturii puternice pe care a primit-o în momentul impactului cu trenul. Presa notează faptul că Amina Bulakh a fost aruncată câțiva metri în aer, după ec a fost lovită de tren. 

Poliția a demarat o anchetă pentru stabilirea, cu exactitate, a cauzelor producerii accidentului. Amina Bulakh câștigase o medalie de bronz la Campionatul European de Box de Tineret din Bulgaria.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro