Când apare Fast & Furious 9. Filmările au început deja!

+3 click pentru
galerie

Când apare Fast & Furious 9. Filmările au început deja! © Instagram

Fără dar şi poate, Fast & Furious este cea mai îndrăgită franciză de acţiune. Pentru fanii aventurilor lui Dominic Torreto, avem două veşti bune! filmările pentru Fast & Furious 9 au început de ceva timp şi, mai mult, a fost anunţată data premierei.

Fast & Furious 9 va fi regizat de Justin Lee, omul responsabil de patru filme ale iubitei serii: The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006); Fast & Furious (2009); și Fast Five (2011). De asemenea, povestea se va baza pe scenariul scriu de Daniel Casey. 

Filmările pentru Fast & Furious 9 au început în urmă cu doar câteva săptămâni, iar pe 22 mai 2020, dacă totul merge ca la carte, vom putea viziona pelicula în cinematografe. 

După prima zi de filmări, Vin Diesel a ţinut să transmită un mesaj pentru fanii  Fast & Furious.

"Tocmai s-a terminat prima zi de filmări. Parcă ar fi un miracol - unul pentru care am muncit din greu. Va suntem recunoscători, Universal! Suntem recunoscători pentru întreagă echipa, pentru distribuția incredibilă și, cel mai important, suntem atât de recunoscători pentru voi, fanii, care ați adoptat această franciză și ați primit-o în inimile voastre. Va vine să credeți unde am ajuns? Este atât de minunat, suntem atât de binecuvântați și va iubim atât de mult", a scris Vin Diesel. 

Până atunci, pe 2 august, se va lansa Hobbs & Shaw, sub titulatura Fast & Furios Presents.

Două super-actriţe revin în franciza "Fast and Furious"

Vin Diesel a anunţat pe contul său de Instagram că două frumoase şi iubite actriţe de la Hollywood şi-au anunţat revenirea pe platourile "Fast and Furious". Este vorba de Charlize Theron şi Helen Mirren, cele care au mai jucat în filmul produs în 2017, "Fate of the Furious".

Charlize Theron va juca rolul unei teroriste cibernetice, care reuşeşte să-i sucească minţile lui Dom (Vin Diesel) în "Fast and Furious 9", în timp ce Helen Mirren o va interpreta pe Magdalene Shaw, mama personajelor Deckard (Jason Statham) şi Owen (Luke Evans), în "Fast and Furious: Hobbs & Shaw", un spin-off al seriei.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro