Un cățeluș-unicorn, salvat de pe stradă, topește inimi pe internet. Cum arată câinele cu coada în frunte

+4 click pentru
galerie

Un cățeluș-unicorn, salvat de pe stradă, topește inimi pe internet. Cum arată câinele cu coada în frunte © Pixabay

Acum câteva zile, angajații de la un centru dedicat salvării câinilor au găsit un cățel care pare să aibă o codiță care îi crește din frunte. Din momentul în care centrul a făcut anunțul despre animal, sute de mii de oameni au făcut ca postarea să fie virală și ca numeroase persoane să se îndrăgostească pe loc de patruped.

Imediat ce pui ochii pe cățeluș, un lucru devine clar: nu este un animal obișnuit. De fapt, pare să aibă o coadă mică în frunte, însă acest lucru nu au făcut decât ca oamenii care l-au văzut să îl îndrăgească și mai tare.

Povestea lui Balenă, cățelul cu coada în frunte

Centrul Mac’s Mission, care l-a găsit pe cățel, i-a dat un nume la fel de unic ca animalul în sine: „Balenă, Micuțul Unicorn Blănos și Magic”. Sau, pe scurt, Balenă. Au anunțat găsirea puiului pe Facebook, iar acum strâng bani pentru a-l ajuta pe cățel.

„Un nou câine salvat!”, începe postarea centrului. „Acest pui a fost găsit alături de un câine mai bătrân. Acest pui are o coadă care îi crește din frunte și o rană la picior. Suntem recunoscători că acest bebeluț și prietenul lui sunt în siguranță și protejați de frigul cumplit. Cu siguranță suntem specialiști în cazuri speciale”.

Oamenii au început rapid să lanseze teorii legate de motivul pentru care a apărut coada. Angajații centrului au explicat că aceasta nu este conectată la nimic și că nu există motive medicale să fie îndepărtată. Din contră, singura funcție a cozii este să îl facă pe Balenă cel mai cool cățel!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro