Caz şocant în Spania! Un român a fost ucis de un prieten în propria casă. Motivul este unul halucinant

Caz şocant în Spania! Un român a fost ucis de un prieten în propria casă. Motivul este unul halucinant © Pixabay

Tragedie în Spania! Un român a fost găsit mort în propria locuinţă. Oamenii legii au descoperit mai multe semne de violenţă pe trupul acestuia, după ce ar fi fost omorât de un prieten.

Scenele de groază au avut loc în Puigcerdà, Catalunia. Vasile Prodan Lucaci, un bărbat în vârstă de 65 de ani a petrecut vineri alături de prietenii săi, fiind ultima oară când a fost văzut. 

Bărbatul dăduse o petrecere la care a invitat mai mulţi oameni, după ce a câştigat câteva mii de euro.

Poliţiştii au identificat cazul a doua zi. Sâmbătă, oamenii legii au avut nevoie de intervenţia pompierilor pentru a putea pătrunde în casa sa.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit într-o cameră. Acesta era înconjurat de lucruri aflate într-o mare dezordine. Pe corpul acestuia, poliţiştii locali au identificat mai multe răni, tăieturi şi vânătăi. De asemenea, oamenii legii au descoperit urme de sânge în celelalte camere ale locuinţei, lucru care a ridicat semne de întrebare, existând posibilitatea ca acesta să fie lovit şi apoi transportat în locul unde a fost descoperit ulterior.

Conform regio7.cat, unele surse susţin că Vasile Prodan Lucaci a fost la un restaurant local, loc în care s-a întâlnit cu o persoană. Românul ar fi avut o dispută violentă cu aceasta, iar apoi a plecat spre casă.

În urma cercetărilor, potrivit primelor date din ancheta cazului cutremurător arată faptul că este posibil să fie o crimă ce are legătură cu suma mare de bani câştigată de victimă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro