Cel mai bogat om din lume este și mai bogat! Jeff Bezos ar putea deveni primul „trilionar” al planetei. Averea lui este incredibilă!

Cel mai bogat om din lume este și mai bogat! Jeff Bezos ar putea deveni primul „trilionar” al planetei. Averea lui este incredibilă! © Profimedia

În timp ce pandemia de coronavirus a pus la pământ economia globală, afacerile lui Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planetă, au mers din ce în ce mai bine. Cu niște câștiguri impresionante, fondatorul Amazon are toate șansele să devină, în câțiva ani, primul „trilionar” din lume.

Jeff Bezos este pe cale să devină primul trilionar al lumii, urmând să atingă acest statut unic până în 2026, potrivit Comparisun.

Site-ul, specializat în compararea software-urilor pentru companii, s-a folosit de datele colectate în ultimii cinci ani de către lista „Cei Mai Bogați” a revistei Forbes, pentru a calcula felul în care crește profitul pentru cei mai bogați miliardari de pe glob.

Jeff Bezos, primul trilionar al planetei

Folosindu-se fix de aceste calcule, experții au ajuns să estimeze că Bezos, cu o avere de peste 140 de miliarde de dolari, ar putea să devină primul trilionar al planetei în 2026, atunci când va avea 62 de ani.

Succesul lui Bezos în această perioadă poate fi foarte ușor explicat de contextul generat de pandemia de coronavirus. Închiși în case, cu cât mai puține deplasări, cererea pentru cumpărăturile online a ajuns la un record istoric. Și cum Amazon este forța principală în această industrie, nu e deloc de mirare că Bezos și-a rotunjit conturile generos.

Același studiu arată că Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, ar putea deveni cel mai tânăr trilionar al lumii peste 10 ani, respectiv în 2036, atunci când va avea 51 de ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro