China a trecut la un alt nivel. Luptă împotriva coronavirusului cu tuneluri de dezinfectare montate pe străzi

Luptă împotriva coronavirusului cu tuneluri de dezinfectare montate pe străzi

China a fost prima țară afectată de coronavirus. De acolo a pornit întreaga pandemie. Acum, după o luptă crâncenă împotriva virusului, dar și după ceoamenii au murit rând pe rând, China a trecut la un alt nivel.

China a trecut la un alt nivel de luptă împotriva coronavirusului. Măsuri extreme au fost luate de chinezi pentru a stopa răspândirea noii tulpini a virusului ucigaș.

O companie chineză dintr-un centru industrial a produs tuneluri de dezinfectare care pulverizează o substanță biocidă. Astfel, potrivit presei internaționale, oamenii trec prin aceste tuneluri și sunt dezinfectanți automat.

Tunelurile de dezinfectare au fost montate la intrarea în compania din orașul Chongqing. Prin aceste tuneluri trec zi de zi angajații firmei pentru a fi în siguranță la locul de muncă și pentru a stopa răspândirea coronavirusului. Aceste tuneluri sunt dotate cu senzori inflarșu și odată ce o persoană a intrat în interiorul tunelului, din toate direcțiile este pulverizată o substanță biocidă care omoară toți viruși existenți pe hainele sau corpul persoanei respective. 

De altfel, Shanghai, o companie de transport a transformat un tunel obișnuit  de spălare a autobuzelor într-o zonă de dezinfectare echipată cu 120 de lămpi UV. 

Cu aceste măsuri, autoritățile chineze încearcă cu orice preț să izoleze virusul, după ce a făcut prăpăd în regiunea lor. Iar veștile bune încep să apară. După ce virusul a omoât p mulțime de persoane, acum rata de recuperare este mult mai mare față de restul lumii. Oamenii încep să revină la viețile lor de dinainte de pandemie, iar afacerile încep să fie repuse pe picioare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro