China, lovită de un incendiu devastator în plină pandemie de coronavirus! 19 persoane și-au pierdut viața

China, lovită de un incendiu devastator în plină pandemie de coronavirus! 19 persoane și-au pierdut viața © captură video

China nu are scăpare! Epicentrul pandemiei de coronavirus a fost lovit de un incendiu devastator! 19 persoane și-au pierdut viața.

De necrezut situația în care se află China! După ce a fost declanșată pandemia de coronavirus, acum, țara primește o nouă lovitură. Un incendiu puternic a izbucnit într-o pădure din provincia muntoasă Sichuan, de lângă regiunea Hubei, epicentrul pandemiei de coronavirus.

În imaginile de-a dreptul apocaliptice se observă cum norii enormi de fum se ridică deasupra munților din vecinătatea orașului Xichang, dând cerului o nuanță portocalie. Potrivit presei internaționale, 900 de pompieri au participat la stingerea incendiului, iar 1.200 de persoane au fost evacuate.

La fața locului s-au deplasat patru elicoptere şi peste 140 de vehicule de pompieri, care s-au luptat cu flăcările până marți dimineață. În urma incendiului, 18 pompieri și un paznic s-au stins din viață, fără a se cunoaște cu exactitate circumstanţele deceselor.

De asemenea, în ultimele zile, potrivit agenției Xinhua, mai multe incendii au izbucnit în sudul Sichuanului, dar şi în provincia vecină, Yunnan. În anul 2019, 27 de pompieri au murit într-un incendiu care a avut loc în pădurea din aceeași regiune. 

După ce a numărat peste o mie de contaminări zilnice în luna februarie, China a afirmat săptămâna trecută că a reușit să diminueze situația. Se teme în prezent de revenirea COVID-19 prin intermediul străinilor. Bilanţul infecţiilor din Spania l-a depășit pe cel raportat de China, de 81.470 de cazuri. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro