Cinci persoane au murit în urma unui atac armat, în nordul Statelor Unite

Cinci persoane au murit în urma unui atac armat © Twitter

Cinci persoane au murit în nordul Statelor Unite, în urma unui atac armat.

Vinovat de moartea a cinci persoane, dar şi de rănirea altora, se face un bărbat. Întreaga tragedie a avut loc în curtea unei fabrici de bere din Milwaukee, acolo unde criminalul lucrase.

Potrivit presei străine, se pare că omul a recurs la acest gest extrem din cauza faptului că doar ce fusese concediat din respectiva fabrică.Şi pentru că nu a putut accepta concedierea, omul s+a răzbunat în cel mai crunt mod posibil. 

Pentru a nu mai apărea şi alte victime, poliţiştii din Milwaukee, cel mai mare oraș din statul Wisconsin, le-au sugerat locuitorilor să evite zona respectivă, acesta fiind un eveniment extrem de grav.

Despre tragicul eveniment, în cadrul unei conferinţe la Casa Albă, a vorbit şi preşedintele SUA, Donald Trump.

„Un asasin oribil a deschis focul la fabrica de bere Molson Coors, luând viaţa a cinci persoane, rănind altele, unele fiind în stare gravă”, a anunțat preşedintele Donald Trump.

De asemenea, şeful statului a mai declarat că este alături de locuitorii din Wisconsin, dar şi de familiile acestora.

„Este un lucru groaznic. Groaznic. Gândurile noastre sunt alături de locuitorii din Wisconsin şi de familiile victimelor”, a mai spus el.

Atac armat şi în Germania, în  urmă cu o săptămână

Două atacuri armate sângeroase au avut loc în orașul Hanau, din Germania. 11 persoane, inclusiv agresorii, au murit în urma atentatelor, iar mai mulți oameni au fost răniți.

Potrivit CNN, primul atac a avut loc la un bar din centrul orașului, în timp ce al doilea a avut loc la un local cu specific arăbesc din vest.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro