Scene șocante într-un taxi! Șoferul a dat cu capul de geam clientul și l-a lăsat în genunchi, în plină stradă

Scene șocante într-un taxi! Șoferul a dat cu capul de geam clientul și l-a lăsat în genunchi, în plină stradă © arhivă

Scene șocante s-au petrecut într-un taxi, pe străzile aglomerate din Londra. Un client a fost tratat în ultimul hal de către șoferul care l-a dat cu capul de geam și a condus agresiv, ca să-l sperie. 

Un tânăr din Londra a trecut prin momente de coșmar. Acesta a urcat într-un taxi, dar ceea ce a urmat a întrecut orice imaginație. Șoferul de taxi a început să conducă haotic, cu scopul de a-l speria pe tânăr și s-a comportat îngrozitor. Mai mult, la un moment dat, șoferul a pus o frână bruscă și l-a dat cu capul de geamul lateral pe clientul său, notează Daily Mail.

Mai mult, după toată cursa infernală, șoferul de taxi i-a cerut banii clientului său și l-a dat jos din mașină pentru a prelua un alt client. Tânărul a rămas în genunchi, pe trotuar, în timp ce taximetristul și-a văzut de drumul său. Șocant este faptul că întreaga scenă a fost filmată cu camera de supraveghere montată în interiorul taxiului, iar pe înregistrare se aude cum clientul are o discuție aprinsă cu șoferul, mai notează sursa. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro