Copil de 5 ani, prins cu droguri la grădiniță. Minorul le consuma frecvent. "Mă face să mă simt ca Spider-Man"

Copil de 5 ani, prins cu droguri la grădiniță. Minorul le consuma frecvent. "Mă face să mă simt ca Spider-Man" (foto simbol) © Pexels

Incident incredibil într-o grădiniță din Statele Unite ale Americii. Un băiețel în vârstă de doar cinci ani a fost prins de supraveghetori cu droguri puternice în ghiozdan.

Minorul a avut o explicație haluciantă pentru acest fapt și le-a spus educatorilor că praful acela îl face să se simtă ca personajul Spider-Man. Băiețelul a mers cu punga de droguri la grădinița Lawrence din orășelul Holyoke din Massachusetts. I-a arătat praful educatoarei sale și i-a spus că dacă îl pune pe limbă, câteva minute mai târziu se simte precum Spider-Man, transmite șeful poliției din Holyoke, potrivit telemundo.com.

Educatoarea a chemat de urgență o ambulanță, care l-a transportat pe copil la spital pentru investigații. Ulteriori, oamenii legii au decis să descindă în locuința tatălui copilului, pe nume Benny Garcia, acolo unde au descoperit alte 38 de punguțe cu droguri. Bărbatul a fost arestat imediat și va fi dus în fața Instanței, acolo unde își va afla soarta.

Copil de doi ani, mort din cauza drogurilor

În urmă cu o lună, un incident tragic a avut loc tot în America. Un copil de doar ani a fost găsit fără suflare în camera de hotel în care era cazat cu mama sa. Inițial s-a crezut că este vorba despre o boală, dar autopsia a scos la iveală un amănunt îngrozitor.

În sângele copilului, în vârstă de doar doi anișori, s-a găsit o cantitate mare de metadonă, o substanță folosită în tratamentul pentru dependenții de droguri. În urma anchetei oamenilor legii, substanța a fost găsită pe biberon , dar și și suzetă. Mama copilului a fost acuzată. ca și-a omorât propriul copil și a fost arestată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro