Copilă de 11 ani, violată și lăsată însărcinată de un băiat de 25 de ani: „Mi-a ruinat copilăria și adolescența”

Copilă de 11 ani, violată și lăsată însărcinată de un băiat de 25 de ani: „Mi-a ruinat copilăria și adolescența” © arhivă

Rachel, o tânără din Anglia și-a făcut curaj și a povestit presei despre drama care a marcat-o pentru totdeauna. La numai 11 ani a fost violată și batjocorită de un bărbat de 25 de ani care a și lăsat-o însărcinată. 

O tânără pe nume Rachel, din Anglia, a trecut printr-un adevărat coșmar pe vremea când avea numai 11 ani. După ce tatăl său a murit de cancer iar mama ei s-a refugiat în patima alcoolului, tânăra a mers într-un club, acolo unde a cunoscut un bărbat. Acesta a luat-o acasă la el și a început să-i asculte problemele minorei, în schimbul promisiuni că aceasta îi va oferi virginitatea ei, scrie presa internațională. Cu toate acestea, totul s-a transformat într-un adevărat coșmar, iar Rachel a fost violată ani la rând de către bărbat. 

„Era un monsstru care voia să dețină controlul și să știe ce fac și unde sunt la orice oră. Când aveam 16 ani, îmi controla fiecare aspect al vieții. De fiecare dată când încercam să scap de el, mă amenința că se va omorî. M-a luat sub aripa lui și m-a ascultat cu multă compasiune atunci când am început să îi povestesc despre problemele pe care le aveam acasă. A spus că pentru tot ce a făcut pentru mine, sunt obligată să îi ofer virginitatea mea. M-a dus în dormitorul său și mi-a spus că acesta va fi micul nostru secret. Era un maestru al manipulării”, a spus Rachel, potrivit The Sun. 

„Aveam numai 12 ani și stiam că nu voi fi capabilă să am grijă de un copil. Mi-a spus că am putea avea o familie, iar acest lucru m-a dezgustat. Mi-a ruinat copilăria și adolescența, dar încerc să merg mai departe și să nu îl las să îmi răpească și viitorul”, a mai spus fata, după cum mai informează sursa citată. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro