Soția lui Michael Schumacher, acuzată că minte, după ce a spus că fostul campion a decis să nu apară în public

Soția lui Michael Schumacher, acuzată că minte, după ce a spus că fostul campion a decis să nu apară în public © hepta.ro

Corinna, soția lui Michael Schumacher, este acuzată că minte, după ce a oferit primul interviu după accidentul grav suferit de marele campion în anul 2013. Fostul impresar al pilotului spune cu totul altceva. 

În interviul acordat, Corinna a declarat că în continuare vrea ca informațiile privind starea de sănătate a lui Michael Schumacher să rămână confidențiale. 

”Puteți fi siguri că se află pe cele mai bune mâini și că facem tot ce putem pentru a-l ajuta. Vă rugăm să înțelegeți că este dorința lui ca acest subiect să fie ținut în privat. Întotdeauna și-a dorit asta”, a declarat Corinna pentru revista germană She.

Willi Weber, fostul impresar al lui Michael Schumacher, susține că soția pilotului minte, și că nu el ar fi decis să nu apară în spațiul public.

"Știu că Michael se află într-o stare extrem de gravă, dar nu pot să urmăresc progresul pe care îl face. Aș vrea să știu cum se simte, cum evoluează, să pot să îi strâng mâna. Trebuie să știți că pur și simplu Corinna nu permite acest lucru. Corinna se teme că după ce voi vedea ce se întâmplă voi ieși în presă și voi spune adevărul", a declarat Willi Weber. 

Vă reamintim că pe 29 decembrie 2013 Michael Schumacher a suferit un accident foarte grav în timp ce se afla la schi, în Aplii francezi. S-a lovit puternic la cap, a suferit două operații, însă din iunie 2014 este tratat acasă, în locuința din Gland, Elveția.

Șapte titluri de campion mondial are Michael Schumacher în palmares. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro