Coronavirusul face noi victime! În Olanda, numărul de îmbolnăviri cu virusul ucigaş s-a dublat în ultimele 24 de ore

Coronavirusul face noi victime! În Olanda, numărul de îmbolnăviri cu virusul ucigaş s-a dublat în ultimele 24 de ore © Arhivă

Veşti proaste pentru Olanda! Joi, autorităţie olandeze au anunţat că numărul de îmbolnăviri cu virusul ucigaş din China s-a dublat în ultimele 24 de ore.

Aşadar, după ce miercuri se înregistrau 38 de îmbolnăviri, astăzi s-a ajuns la numai puţin de 82 de îmbolnăviri cu coronavirus.

Bruno Bruins, ministrul Sănătăţii din Olanda, i-a anunţat pe cetăţenii olandezi că numărul îmbolnăvirilor să crească era de aşteptat. Tot el a susţinut public că oamenii nu ar trebui să fie îngrijoraţi din cauza acestui aspect, potrivit Dutch News.

Ministrul Sănătăţii din Olanda pune numărul mare de îmbolnăviri înregistrate în ultimele ore pe seama numărului mare de cetăţeni, aflat în continuă creştere, care realizau că intrat în contact cu o persoană posibil infectată cu coronavirus şi merg la spital să fie supuşi testelor speciale.

Din fericire, din cele 82 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus înregistrate în cursul zilei de joi, doar câteva dintre ele sunt considerate a fi îmbolnăviri serioase cu virusul ucigaş. 

Există şi veşti proaste, deoarece niciunul dintre pacienţi nu s-a vindecat până acum.

În urma acestor schimbări, autorităţile din Olanda au decis să le recomande cetăţenilor să evite călătoriile în nordul Italiei, având în vedere numărul mare de cazuri înregistrate. De asemenea, autorităţie recomandă centralizarea distribuirii de măşti şi echipamente de protecţie, având rolul de a evita apariţia unor lipsuri în farmaciile şi magazinele de specialitate pentru cetăţeni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro