Coronavirusul i-a unit! Doi tineri din Rusia au devenit un cuplu, după ce au fost băgaţi în carantină la acelaşi spital

+3 click pentru
galerie

Coronavirusul i-a unit! Doi tineri din Rusia au devenit un cuplu, după ce au fost băgaţi în carantină la acelaşi spital

Doi tineri din Rusia au ajuns să formeze un cuplu după ce au fost izolaţi în aceeaşi clinică din cauza coronavirusului.

Inna Savintseva și Daniil Parfenovich s-au cunoscut în aeroportul din Wuhan, oraşul în care a izbucnit epidemia de coronaviroză, boală care a ucis până acum peste 2.100 de persoane.

Cum s-au cunoscut cei doi tineri

Inna, jurnalist, şi Daniil, student, aşteptau amandoi avionul care urma să îi ducă spre casă. În timp ce aşteptau aeronava, cei doi au început să vorbească. Au descoperit, pe parcurs, că au pasiuni şi idei comune, existentă fiind şi o atracţie evidentă.

"A-nceput să-mi vorbească despre muzică, eu i-am spus despre planurile mele de viață și, în scurt timp, ochii ne străluceau și inimile ne băteau mai repede când ne uitam unul la celălalt.", a declarat Daniil.

Când tinerii au ajuns la destinaţie, i-au rugat pe medici să îi bage în carantină împreună, însă acest lucru nu a putut fi posibil, deoarece Inna avea o altă problemă de sănătate, fiind nevoită să stea izolată, într-o aripă specială a spitalului.

Cum au petrecut de Valentine's Day

Deşi îşi doreau să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor împreună, cina romantică a trebuit amânată o perioadă. Totuşi, pentru a simţi că au serbătorit măcar puţin, Daniil i-a făcut cadou Innei o brăţară, cu ajutorul unor medici.

Perioada de carantină o să se sfârşească în curând, iar cei doi vor putea petrece timp împreună. Ei îşi propun să mai rămână o perioadă în Tyumen, pentru a explora oraşul.

Din păcate, distanţa care îi desparte pe cei doi este destul de mare. De loc, Inna este din regiunea Kirov, în timp ce Daniil, din Krasnoyarsk. Între noul cuplu se află 3.200 de kilometri, astfel că vor avea nevoie de multă răbdare şi înţelegere pentru a reuşi să continue relaţia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro