Coronavirusul nu se mai opreşte din a face victime. Numărul de cazuri a crescut într-o singură zi cu 50%

Coronavirusul nu se mai opreşte din a face victime. Numărul de cazuri a crescut într-o singură zi cu 50% © Arhiva

Virusul ucigaş care a pornit din China pare că nu se mai opreşte din a face victime.

După China, Japonia, Coreea de Sud, coronavirusul a ajuns şi în Europa, dar şi în SUA. Se pare că răspândirea virusului este de neoprit.

În Washington, SUA, a fost declarat al doilea deces din cauza coronavirusul, fiind decretata starea de urgenţă. Însă, cea mai afectată ţară de coronavirus, fiind pe locul patru după numărul de victime răpuse de coronavirus, rămâne Italia. În Peninsulă, numărul  de cazuri a crescut într-o singură zi cu 50% şi cinci pacienţi au murit.

În zonele cele mai afectate din Italia, acolo unde a fost declarată carantină totală, 18 persoane au fost arestate pentru că au încercat să evadeze din zona roşie. Dintre cele 18 persoane, 12 erau străini.

De asemenea, la nivel global, numărul victimelor depăşit 3.000, iar numărul celor care au contactat virusul ucigaş din China a depăşit 89 de mii de oameni.

În epicentrul epidemiei, în China, numărul victimelor a atins pragul de 2.900, iar în ultimele 24 de ore, au fost depistate 202 de cazuri noi.

Virusul a ajuns să facă victime la nivel global, fiind depistat chiar şi în România, însă ultimele ţări adăugate pe harta coronavirusului sunt Cehia, Armenia şi Republica Dominicană.

Raed Arafat a declarat că nu există la acest moment un tratament pentru coronavirus

"S-a spus clar că un tratament specific acestui virus, care să îl elimine, nu există la acest moment. Există tratamente doar pentru cei în formă medie și formă gravă, care au pneumonii, dar nu tratamente care sunt îndreptate către coronavirus, care să elimine virusul. El se elimină singur, prin sistemul imunitar. E ca o gripă. Se autovindecă. Nu trebuie să administrăm un tratament ca o astfel de boală să se vindece”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro