Crimă îngrozitoare. Un cuplu de români a jefuit, bătut și ucis cu o foarfecă un pensionar, în Germania

Crimă îngrozitoare. Un cuplu de români au jefuit, bătut și ucis cu o foarfecă un pensionar, în Germania © arhivă

Doi români au comis în Germania o crimă fără precedent. Cei doi au urmărit un bătrân de 67 de ani, pe care l-au jefuit, l-au bătut ca în filme și mai apoi l-au ucis cu o foarfecă. 

Doi tineri ce formau un cuplu au reușit să șocheze poliția din Germania. Florin M. și iubita sa, Rebeca L. au pus la cale un plan cum numai în filme poți vedea și au comis o crimă fără predent și fără să le pese de anumite consecințe. 

Cei doi români au pătruns într-o casă în care locuia un bătrân de 67 de ani, l-au bătut ca în filme, împărțindu-i pumni și picioare și profitând de faptul că acesta nu se poate apăra în fața lor, după care l-au lovit de mai multe ori și la final l-au ucis, folosind o foarfecă.

Însă nu este tot, căci imediat după ce l-au ucis pe pensionar, Florin M. și iubita sa, Rebeca L. au furat din casa acestuia tot ce au văzut mai de preț, de la bani, bijuterii și chiar autoturismul bătrânului, după care au fugit. Presa din Germania informează că cei doi au reușit să vândă în România autoturismul furat. 

Oamenii legii au reușit să-i captureze pe cei doi doar după 6 săptămâni de la oribila crimă, iar la proces, ambii români au negat toate acuzațiile. Șocant este faptul că cei doi l-au înjunghiat de 9 ori pe bătrân, cu foarfeca și l-a lăsat într-o baltă de sânge, în propria lui casă. 

Pentru fapta lor, românii riscă să stea după gratii ani buni, însă acest lucru e va decide pe data de 5 septembrie, atunci când are loc următorul pas al procesului, mai informează presa din Germania. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro