Crimă odioasă într-un parc din Londra. O fetiță de șapte ani a fost înjunghiată mortal

Crimă odioasă într-un parc din Londra © Pixabay

O crimă îngrozitoare a avut loc într-un parc din Londra. O fetiță de numai șapte ani a fost înjunghiată mortal în timp ce se afla la o plimbare cu părinții săi.

În plină pandemie de coronavirus, o familie din Londra a ieșit la o scurtă plimbare în parc, doar că, din păcate, sfârșitul a fost unul tragic.

Emily Jones, o minoră în vârstă de doar șapte ani, a fost ucisă cu sânge rece de o persoană necunoscută, chiar în timp ce se afla alături de părinți la o plimbare în parc.

În urma atacului venit parcă de nicăieri, părinții minorei au sunat disperați după ajutor, însă în ciuda eforturilor depuse de medicii ajunși la fața locului, minora nu a mai prezentat semne vitale. Medicii fiind obligați să declare decesul copilei.

”Emily avea șapte ani, era singurul nostru copil și lumina ochilor noștri. Era mereu veselă, drăgăstoasă și râdea tot timpul. Avea o inimă la fel de mare precum zâmbetul”,  au spus părinții copilei, conform presei internaționale.

La locul crimei au ajuns și polițiștii, iar la scurt timp o femeie în vârstă de 30 de ani a fost arestată, fiind prima persoană suspectă de oribila crimă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro