Criminalul care a ucis-o cu sânge rece pe adolescenta Iulia Răducu, în Germania, s-a predat poliţiei

Iulia Răducu © facebook

Principalul suspect în cazul morţii adolescentei Iulia Răducu s-a predat Poliţiei. Românca de 15 ani a fost înjunghiată cu sânge rece de mai multe ori, luni la prânz, pe o bancă din parcul central din Viersen, oraşul german în care locuia alături de părinţii ei de aproape patru ani. Din păcate, Iulia Răducu a murit în drum spre spital, din cauza rănilor şi a cantităţii uriaşe de sânge pierdut.

Conform observator.tv, ucigaşul ei s-a predat marţi seară poliţiei, unde a mers însoţit de un avocat. Oamenii legii au dezvăluit deocamdată doar faptul că băiatul se cunoştea cu Iulia Răducu, fără să facă publice alte detalii ale incidentului. Potrivit sursei citate, băiatul are 17 ani şi este de origine bulgară. Poliţia a dezvăluit momentan doar faptul că băiatul se cunoştea cu Iulia, fără alte informaţii legate de incident.

Poliţia a căutat iniţial, conform descrierilor unor martori, un bărbat turc în vârstă de 20 de ani. Acesta s-a predat luni seara şi a fost eliberat după audieri. Poliţiştii nu au găsit nicio legătură între el şi crimă. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

M.P.


facebook whatsapp twitter pinterest