Critic declarat al lui Vladimir Putin, găsit înjunghiat şi cu gâtul tăiat, într-o cameră de hotel. Ipoteza autorităţilor

Critic declarat al lui Vladimir Putin, găsit înjunghiat şi cu gâtul tăiat, într-o cameră de hotel. Ipoteza autorităţilor © Hepta - Twitter

Criticul declarat al preşedintelui rus Vladimir Putin, bloggerul Imran Aliev, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit fără suflare în camera sa de hotel. Bărbatului i-au fost aplicate mai multe lovituri de cuţit în zona pieptului. De asemenea, avea gâtul tăiat. 

Imran Aliev, în vârstă de 44 de ani, cunoscut în toată lumea pentru criticile aduse lui Vladimir Putin şi Ramzan Kadyron, a fost ucis cu sânge rece, într-o cameră de hotel. Bloggerul a fost găsit fără suflare, înjunghiat de mai multe ori în zona pieptului şi având gâtul tăiat, potrivit Daily Mirror.

Descoperirea macabră a fost făcută de managerul hotelului. 

În acest moment, oamenii legii suspectează că ar fi vorba de o crimă în interes politic. "Având în vedere contextul, luăm în considerare posibilitatea unei crime comise de serviciile secrete de stat", au transmis autorităţile.

Imran Aliev scria articole pe blogul său sub pseudonimul Manur Stariy şi posta fel de fel de înregistrări video pe social media în care îi critica dur pe preşedintele rus Vladimir Putin şi pe politicianul cecen Ramzan Kadyrov. 

Bloggerul de 44 de ani se stabilire în Belgia de ceva timp. Imran Aliev a fugit din Cecenia, unde Guvernul, sprijinit de preşedintele Rus, a fost acuzat de uciderea şi torturarea a zeci de persoane. 

În Belgia, Imran Aliev se afla sub protecţia poliţiei. Persoana care îl însoţea, un prieten cecen, a fost dat dispărut. Oficialii francezi au declarat că Imran Aliev primise mai multe ameninţări din partea Rusiei şi Ceceniei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro